Buma Music Meets Tech

Buma Music meets Tech is het innovatie programma opgezet door Buma/Stemra, dat start-ups ondersteunt stimuleert en de groei versnelt. Buma Music meets Tech biedt hen een platform voor het promoten aan bijvoorbeeld professionals en publiek. In een netwerk van bedrijven, entrepreneurs, collectieve beheersorganisaties en financiers krijgen start-ups de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een dienst met een sluitend bedrijfsmodel. Door exposure, netwerken, het delen van kennis en ervaring met professionals, de validatie vanuit collectieve beheersorganisaties en het netwerk, stimuleert Buma Music meets Tech de ontwikkeling van start-ups.

BMMT tijdens Eurosonic Noorderslag
Het Buma Music Meets Tech programma biedt een groot aantal presentaties, panels en discussies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek en technologie. Daarnaast zijn er meerdere masterclasses over data, businessmodeling en social media strategieën. Ook geeft het uiteenlopende bedrijven de mogelijkheid zichzelf te presenteren en te laten zien wat ze te bieden hebben op het snijvlak van muziek, innovatie en (digitale)technologie. Daarmee wordt een beeld gecreëerd van wat de muziekindustrie de komende jaren kan verwachten.

De BMMT Award
BMMT geeft start-ups die zich begeven op het snijvlak van muziek, innovatie en (digitale)technologie de kans zich te presenteren aan een deskundige jury bestaande uit professionals uit de tech- en muziekindustrie. De start-up met volgens de vakjury de grootste toegevoegde waarde voor gebruikers, fans of artiesten wint de Buma Music Meets Tech Award. Welke concepten zullen de muziek industrie in de komende jaren beïnvloeden?

Om Eurosonic Noorderslag en de Buma Music meets Tech als conferentie-bezoeker bij te wonen kun je je hier registreren.