Programma

presented by: VVEM Tenten Anno Nu; Bouw Veilig of Bouw Niet

  • Conference
  • Nederlands


Hampshire Hotel, P10 - Panel Room
12:00 - 13:00

Veiligheid en het bouwen van tenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierbij kunnen we niet om regels heen. Wat zijn de mogelijkheden en waar liggen de scheidslijnen. Wie werkt tegenwoordig nog als prutser en wie is de professional van nu. Tijd om het kaf van het koren te scheiden. Normen, regelgeving, tentonderzoeken en alles wat de branche bezighoudt komt tijdens deze sessie aan bod.

Moderator: Debbie Reinders

Noorderslag speaker Debbie Reinders
Debbie Reinders
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven (NL)
Debbie is secretaris van de branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven. Zij voert het secretariaat van de vereniging sinds 2004. Debbie is werkzaam als freelancer in pr-, communicatie- en organisatieactiviteiten. Gronings doorzettingsvermogen en punctualiteit verpakt in een Bourgondisch Brabants jasje. Na ruim 20 jaar werken in diverse bedrijfstakken heeft zij haar management- ondersteunende kennis en organisatorische ervaringen verzameld en is in 2004 als freelancer aan de slag gegaan.
Noorderslag speaker Ivo Bakker
Ivo Bakker
(NL)
Ivo’s missie is het ontwerpen van veilige demontabele constructies met een kwalitatieve beleving. Hij gelooft dat goede communicatie tussen organisatoren, leveranciers en overheden hierbij de sleutel tot succes is. Hij doet dit door kennis te delen over oplossingen, technische mogelijkheden te onderzoeken en door de juiste normen en regelgeving toe te passen. Hij versnelt processen door bruggen te bouwen tussen de betrokken partijen. Ivo heeft 14 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tijdelijke, demontabele constructies voor evenement- en business doeleinden. Hij begon als R&D constructeur in 1997 en werd constructeur van tenten bij wereld marktleider de Boer Structures B.V. Hij groeide door als sales engineer en begeleide speciale projecten als Manager Technical Support Group.
Noorderslag speaker Martijn van den Broek
Martijn van den Broek
Van Ham Tenten & Podia (NL)
Martijn van den Broek Martijn is eigenaar van Van Ham Tenten & Podia, een van de mooiste bedrijven die je jezelf kunt wensen, waar met een team van mensen gewerkt wordt met HART EN ZEIL. Sinds januari 2016 is Martijn voorzitter van de technische commissie van TVD; de branchevereniging van Nederlandse tentenverhuurbedrijven. De technische commissie houdt zich namens de branche bezig met vraagstukken aangaande, brandveiligheid, constructieveiligheid, wet- en regelgeving en normering. Daarnaast is de technische commissie aanspreekpunt voor overheden en instanties als gesprekspartner op het gebied van bovenstaande punten.
Noorderslag speaker Menno Hoezee
Menno Hoezee
Tentconsultants (NL)
Founder, owner, tent consultant, project manager and on-site tent-supervisor at Tentconsultants International