Delen

FAQ

Is niet alles duidelijk en heb je snel een antwoord nodig? Check of jouw vraag er tussen staat en wie weet ben je zo uit de brand geholpen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik kaarten kopen voor ESNS19?
Kaarten zijn helaas op dit moment nog niet beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste weten wanneer onze kaarten in de verkoop gaan? Vul dan op deze pagina je e-mailadres in en wij stellen je als eerst op de hoogte!

Ik wil graag de ESNS conferentie bezoeken, hoe kom ik aan een ticket?
Conferentie registraties zijn al beschikbaar. Hier kun je direct jouw ticket voor de conferentie bemachtigen!

Ik heb een fout gemaakt tijdens mijn registratie. Kan ik nog zaken wijzigen?
Er is een mogelijkheid om tussentijds je registratie te updaten. Heb je een fout gemaakt, ben je van werknemer gewisseld, of heb je een andere reden om iets te wijzigen? Neem dan contact op met onze partners van Buma Cultuur via tickets@noorderslag.nl.

Ik kan de conferentie niet meer bezoeken, kan ik mijn geld terugkrijgen?
Conferentie registraties kunnen tot een maand voor het evenement geannuleerd worden. Een andere optie is om je ticket om te zetten op een andere naam. Stuur een mail naar tickets@noorderslag.nl wanneer je jouw registratie wilt annuleren of jouw ticket wil omzetten.

Ik heb nog een polsbandje of chipkaart met geld er op, kan ik dat nog terugkrijgen?
Voor de editie van 2018 kon je tot maandag 19 februari, 18:00 uur resterend tegoed op je cashless bandje retour vragen. Helaas is die deadline nu verstreken.

Geld nog niet teruggestort maar wel je geld online teruggevraagd?
Heb je voor 19 februari een profiel aangemaakt op onze website, het nummer van de chip aan je polsband of op de chipkaart en je bankgegevens achtergelaten, maar nog geen geld teruggestort gekregen? Dan kan het zijn dat het resterende bedrag nog onderweg is. Binnen 14 dagen zou het teruggestort moeten zijn.

Hoe kom ik in Groningen?
Ondanks het feit dat Groningen hoog in het Noorden ligt, is het goed te bereiken.

Trein: Het centraal station van Groningen is vlakbij de Oosterpoort en de verschillende festivallocaties. Het is handig om je reis van tevoren te plannen via www.ns.nl
Wanneer je met een groep van 4 of meer komt is het voordeliger om van tevoren groepstickets te boeken. Alle informatie hierover vind je hier.
Vliegtuig: Mocht je van verder komen, kun je ook een vliegtuig pakken. Op Groningen Airport Eelde landen diverse lijndiensten, waaronder vanuit Londen en Kopenhagen.
By car: De auto is ook een ideaal vervoersmiddel om mee naar Groningen te komen. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de stad. Voor de conferentie ben je op de juiste plek in De Oosterpoort. Voor het festival verwijzen we je naar gemeentelijke parkeergarage Damsterdiep of Boterdiep.

Hoe kom ik van festivallocatie naar festivallocatie? 

De beste manier om door Groningen te navigeren is te voet of per fiets. Geen fiets ter beschikking? Zorg dat je er een huurt van bijvoorbeeld de NS of de Stallingen. Geen zin om te fietsen? Neem dan een taxi om bij je volgende bestemming te geraken.

Ik wil me aanmelden voor ESNS19. Wanneer kan dit?
Elke Europese artiest of band kan zich vanaf 1 mei 2018 aanmelden voor ESNS19. Aanmelden is mogelijk tot 1 September 2018. Daarna zul je moeten wachten tot ESNS20.

Waar kan ik me aanmelden voor een spot op ESNS19?
Aanmelden kan gewoon via onze website. Je hoeft geen materiaal per post naar ons op te sturen.

Ik heb vragen over mijn aanmelding / de aanmeldingsprocedure.
Voor alle vragen over aanmeldingen en de aanmeldingsprocedure, stuur een mail naar info@esns.nl

Kan ik via jullie website een hotel boeken?
Ja, dat kan. Helaas zijn de hotels via onze website nu nog niet beschikbaar. Zodra deze beschikbaar zijn, plaatsen we dit op onze website.

Help, alle hotels zitten vol! Wat moet ik doen?
Wees gerust, binnenkort komen de beschikbare hotels online op onze website.

Heb je nog een vraag over een boeking van ESNS18?
Stuur even een mailtje naar hoteldesk@esns.nl dan komt het vast allemaal goed.

Waar kan ik vinden welke locaties onderdeel zijn van ESNS?
De festivallocaties van ESNS veranderen elk jaar. Voor een overzicht van de locaties voor 2019 moet je nog even geduld hebben.

Ik wil graag ESNS bezoeken, maar ben minder valide. Kan ik alle locaties bezoeken?
We proberen er voor te zorgen dat iedereen van het festival kan genieten. Echter is niet elke locatie toegankelijk voor mindervaliden. Zodra het programma bekend is, zal hier een lijst geplaatst worden met alle locaties en de toegankelijkheid daarvan.